Club Corner vandaag
 
     
  Home
  Nieuwsbrief
  Vacatures
  Vida Sana
  Vakantieregeling
  Contact
  Sitemap
  Facebook

Club Corner
Feestzalen
Seminaries
Koffietafels
FAQ
 
Uurrooster vanaf oktober

Vida Sana - Nieuw te dasa!

Vida Sana staat voor 'Gezond Leven' en wij willen je graag hierbij helpen. Hoe? Lees dan even verder...: 

FitClub

Dit is een nieuwe rage die reeds meer dan twee jaar succesvol is over heel wat verschillende landen! De FitClub is ontstaan in Los Angeles. Het is een totaalconcept waarbij er een workout wordt gegeven voor het hele lichaam. De workout kan zowel binnen in de zaal doorgaan als buiten op een grasveld, een veldweg, een… Een les Fitclub kost € 5. Er zijn geen abonnementen aan verbonden. Je betaalt bij aankomst voor de les. Uniek is ook dat drank is inbegrepen in je € 5. Het Fitclub concept duurt 1u30 min en gaat door op dinsdag van 19u45 tot 21u15.

De eerste maal dat je deze les volgt, mag je deze GRATIS volgen. Breng alvast één van je vrienden mee of kom eens sporten met je partner! Kijk alvast eens naar onze site www.vidasana.be.

 

Gratis wekelijkse infosessie rond gezonde voeding voor afslankers, sporters,...

Wekelijks kan je in het Wellness Office Vida Sana / Dasa een vrijblijvende en gratis infosessie volgen rond gezonde voeding. Een gezond eetpatroon heeft als gevolg dat je heel wat meer energie hebt, veel minder dipjes en/of kwaaltjes hebt, je gewicht perfect kan beheersen, een sporter betere sportprestaties kan leveren of sneller recupereren, je op een verantwoorde manier kan afslanken, enz.
 
Er komen verschillende thema’s aan bod en dit telkens op donderdag van 20u15 tot 21u15. Wekelijks kan je deze sessie komen volgen. Vida Sana biedt deze sessies gratis aan en heeft geen enkele verplichting. Als je komt, mag je vast en zeker iemand meebrengen. Indien je wil, kan je een bodyscan laten nemen, zodat je weet hoe het met je binnenkant is gesteld.

Heb je vragen, mail dan naar info@vidasanateam.be 

 

Gezonde voeding - Probeer een VRIJBLIJVENDE infosessie

Een gezonde voeding is van noodzakelijk belang voor het welzijn van ons lichaam en zeker naarmate we ouder worden. Farmaceutisch onderzoek toont aan dat onze voeding de afgelopen 15 jaar tussen de 50% en 90% aan voedingskwaliteit heeft verloren en dus niet meer de nodige dagelijkse voedingselementen bevat. Dit is te wijten aan massaproductie, lange vervoers- en opslagtijden, bewaarmiddelen en nog andere oorzaken.

We kampen dus dagelijks met zeer veel tekorten en moeten deze dagelijks aanvullen.

Door slechte eetgewoonten ontstaan welvaartziektes zoals diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, obesitas.
Te hoge bloeddruk, hoge cholesterol, hoofdpijn, darmklachten, maagklachten, alleregiën, vermoeidheid en energiedipjes zijn vaak ook gevolgen van een slechte voeding.

Vermijd deze ziektes en kwalen en start een gezondere manier van leven. Gezonde voeding begint iedere ochtend!

Neemt u geen ontbijt vanwege tijdsgebrek?
Raakt u de overtollige kilo's maar niet kwijt?
Wil u juist graag wat aankomen?
Vind u de tijd niet om een goede maaltijd te bereiden?
Weet u niet wat u wel mag eten en wat niet?

Geen nood! Roep dan de hulp in van één van onze wellnesscoaches of:


Kom eens langs op één van onze VRIJBLIJVENDE infosessies! Gelieve op voorhand te reserveren, want wij laten max 25 personen per sessie toe.

Reserveren kan via: info@vidasanateam.be


 

  

Verzorgingsproducten - Probeer een GRATIS Beauty Workshop

Je huid is je uithangbord van je zijn. Het is het eerste wat mensen van je zien. De huid bepaald in grote mate de eerste indruk dat men van iemand krijgt. De verzorgingsproducten die wij gebruiken zijn gegroeid vanuit de kennis van voeding. Ze helpen je een frisse en stralende huid te bezorgen. Met ingrediënten zoals antioxidanten, Aloë Vera, groene thee en glucosaminecomplex kan onze uiterlijke verzorgingslijn je huid en haar tot in de puntjes verzorgen.  


  Kom eens langs op één van onze GRATIS Beauty Workshops! Gelieve op voorhand te reserveren, want wij laten max 8 personen per sessie toe.

Reserveren kan via: info@vidasanateam.be


 

  

Voor meer info zie www.vidasana.be  

 

 

 
      © DASA 1989 - 2017 DASA ... meer dan club corner alleen  
webdesign by ICTdesign