Dasa vandaag open van 9u00 tot 13u00 en van 16u00 tot 22u00
 
     
  Home
  Nieuwsbrief
  Vacatures
  Vida Sana
  Vakantieregeling
  Contact
  Sitemap
  Facebook

  Aanbod
  Uurrooster
  Prijzen
  Dansavonden
  Huwelijk
  Verjaardagsfeest
  Sportdagen
  Danspartner gezocht
  Fotogalerij
  FAQ
     
 
Uurrooster vanaf oktober

Privé-lessen voor een huwelijk of een ander feest

Wat?

Ook voor een openingsdans kan u in onze dansschool terecht. Een openingsdans leert men in een privéles. Of wilt u leren swingen om te kunnen dansen op uw eigen trouwfeest? Of op het trouwfeest van vrienden, kinderen, … Dat kan allemaal.
Een openingsdans leren in onze dansschool is een zeer aangename ervaring. We proberen er samen met u iets moois, elegants en toch dat tikkeltje extra van te maken.
 

Wanneer een afspraak maken?

Een openingsdans moet u ruim op voorhand kennen. Uw openingsdans moet 1 maand voor uw trouwdatum af zijn. Zo hebt u de tijd om het thuis of bij ons grondig in te oefenen. Met andere woorden, maak een eerste afspraak ruim op tijd; ongeveer 3 maanden voor uw trouwdatum.
 

Hoe een afspraak maken?

Aangezien we een drukke agenda hebben zonder regelmaat, belt u best om een afspraak te maken. Privélessen afspreken kan telefonisch op 02/452.20.28 tussen 18u en 19u met Katleen Van den Eede en gaan steeds door in onze eigen dansschool te Asse (Niet 's avonds telefoneren aub, want dan geven we dansles). Een privéles komt op € 40 per koppel voor 1 uur, indien u lid bent van Dasa. Indien u geen lid bent, dan komt de prijs op € 45 per koppel.

Indien er een nieuwe les nodig is, spreken we dit af op de privéles. Hoeveel lessen u nodig heeft, kunnen we niet op voorhand zeggen. Dit hangt van dans tot dans af, van koppel tot koppel, van wens tot wens…

 

Wat moet u voorbereiden?

Eerst moet u op zoek gaan naar een liedje, of enkele liedjes, die u interesseren. Samen met de lesgever kan er dan gekozen worden tussen de verschillende liedjes.
In een privéles kan u elke dansvorm leren. Alles hangt natuurlijk af van uw gekozen liedje. Breng uw liedje(s) mee op CD, wanneer u op dansles komt.
 

 

 

 
      © DASA 1989 - 2017 DASA ... meer dan dans alleen  
webdesign by ICTdesign