Dasa vandaag open van 9u00 tot 13u00 en van 16u00 tot 22u00
 
     

 
Uurrooster vanaf oktober

De DASA Wellness route

 
Voor elke mens is de “gezondheid” zijn belangrijkste bezit. Het bepaalt voor een groot deel hoe hij zich voelt. Daarvoor hebben wij een “Wellness route” ontwikkeld die de mensen helpt  zich “goed te voelen” tijdens het sporten:
 

Stap 1: Gratis initiatieles op afspraak

Hier wordt onder begeleiding van een professionele trainer een trainingsessie (1u) afgewerkt om te laten ervaren wat onze “Wellness route” inhoudt.
Deze initiatie maakt je wegwijs in de fitness en zorgt ervoor dat je de diverse toestellen leert kennen. Sportieve kledij en een handdoek zijn dan ook een must om te kunnen genieten van deze eerste trainingsensatie.
 

Stap 2: Afspraak Wellness analyse

Via een analyse van de persoonlijke doelstellingen, een gezondheids-checkup en een lichaamsanalyse, wordt er een evaluatie gemaakt. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk trainingsplan opgesteld en wordt je ook uitgelegd hoe je aan je eigen “wellness route” kan starten. 

Stap 3: Korte evaluatie & programma aanpassing

Na 4 weken sporten worden jouw eerste bewegingsmomenten besproken en geëvalueerd.
Op basis van dit gesprek wordt dan je programma aangepast! Ook bekijken we samen welke groepslessen en workshops voor jou interessant kunnen zijn om je vooropgestelde doelstelling te behalen.
 

Stap 4: Afspraak 2de Wellness analyse

Hier doen we dezelfde analyse als bij de 1ste afspraak.
Tevens wordt hier bekeken hoe de vooruitgang & de realisatie van de doelstellingen vorderen.
Onze coaches gaan samen met jou dan opnieuw een nieuw programma opstellen aangepast aan je noden.
 

Stap 5: Continue evaluatie & opvolging

Om de 4 tot 6 weken worden je persoonlijke programma’s aangepast en geëvalueerd. Continu op maat gemaakt en aangepast naar je persoonlijke mogelijkheden en wensen.

 

 

 
      © DASA 1989 - 2017 DASA ... meer dan dans alleen  
webdesign by ICTdesign