Dasa vandaag open van 9u00 tot 13u00 en van 16u00 tot 22u00
 
     

 
Uurrooster vanaf oktober

Aanbod van groepslessen fitness

In ons centrum kan je terecht voor verschillende work-outs. Hieronder wat meer uitleg over ons aanbod van deze lessen:

 

Cursus

Beschrijving 

GROEPSLES

FitClub

Deze les omvat alles: een work-out, voldoende drank en een super recuperatie zodat je de dag nadien geen spierpijn hebt!! 

 

Step

Step aerobic is een work-out op moderne muziek waar men gebruik maakt van een verstelbaar sportbankje. Het heeft tot doel de spiermassa in de benen en de billen te verstevigen. 

 

TBW / BBB

Total Body Workout is een les waarin alle aspecten van andere groepslessen aan bod komen. Ideaal als je in 1x eens wilt proeven van verschillende workouts. 

 

Yoga

Club Yoga biedt je de kans de rijke visie van tai-chi, Pilates en Yoga te ontdekken. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. 

 

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics.
Zumba is een geregistreerde merknaam. Instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.

 

 
      © DASA 1989 - 2017 DASA ... meer dan dans alleen  
webdesign by ICTdesign