Dasa vandaag open van 9u00 tot 13u00 en van 16u00 tot 22u00
 
     

 
Uurrooster vanaf oktober

Doelgroepen

Mensen met weinig tijd

Heb je weinig tijd en past een training van 1,5 uur niet in je programma?! Dan is Power plate een goede oplossing voor jouw probleem! Met een trainingsprogramma van 20min kan je al de gewenste spierzones intens trainen.
 

Vitaliteit

Senioren boeken spectaculaire resultaten zowel op spierversteviging, lenigheid, verbetering doorbloeding en vooral een goed en vitaal gevoel.

 

Menopauze

Ben je in de menopauze, dan is het een ideale training om je spiertonus op peil te houden, botontkalking tegen te gaan en je lekker in je vel te voelen.
 

Ziektebeelden

Power Plate is getest bij o.a. MS- en ME-patiënten, fibromyalgie, reuma, artrose, RSI-klachten.
De resultaten waren bijzonder goed en voor de mensen met deze ziektebeelden is het letterlijk verademend hun lichaam op een aangename manier te trainen en op een manier die het lichaam aankan.
 

Cosmetische aspecten

Bij een toepassing van 3x15 minuten in de week heb je een goed resultaat in de bestrijding van cellulitis. Door de betere kwaliteit van het spierweefsel wordt de vetreductie op gang gebracht.


Topsport

Een sporterlichaam wordt getraind om prestaties te leveren. Door de spectaculaire en snelle resultaten op spierweefsel is het voor beroepssporters een perfecte aanvulling op de training. Ook het herstelvermogen wordt enorm positief beïnvloed.
 

Sportrevalidatie

De Power Plate kan in een zeer vroeg stadium worden ingezet bij sportrevalidatieprogramma’s. Er kan zowel statisch als dynamisch getraind worden. Dit alles om overbelastingsverschijnselen te vermijden.
 

Een ideale aanvulling op je fitnessprogramma of groepslessen

Natuurlijk stop je niet met jouw andere trainingen maar gebruik je de Power Plate als ondersteuning en aanvulling op jouw wekelijkse fitness-en groepslestraining.
Een extra stimulans om er nog eens stevig tegenaan te gaan, net dat beetje extra dat je nog meer in resultaten kan omzetten!


 

 

 

 
      © DASA 1989 - 2017 DASA ... meer dan dans alleen  
webdesign by ICTdesign