Dasa vandaag open van 9u00 tot 13u00 en van 16u00 tot 22u00
 
     

 
Uurrooster vanaf oktober

Fit 4 life

Door een mix van fitness, groepslessen en powerplate krijg je de perfecte fysieke voorbereiding. Bij deze fysieke voorbereiding hoort ook een mentale voorbereiding en inzicht, deze wordt bekomen door de verschillende workshops en het bijstaan van je personal trainer.

Beauty en Shape

Deze cursus gaat over hoe beweging een ideale aanvulling op je persoonlijk lichaamsverzorging kan zijn. Door de ideale combinatie van powerplate en fitness krijg je de perfecte fysieke voorbereiding. Jouw personal trainer steunt jou en zorgt samen met de workshops voor je mentale voorbereiding en inzicht.

Snow Fit!

De beste garantie op een blessure-vrije sneeuwvakantie! Deze cursus gaat over voeding en beweging specifiek gericht als voorbereiding op een zorgeloze vakantie vol sneeuwplezier. De ideale combinatie van powerplate en fitness, bijgestaan door je personal trainer, zorgt voor je perfecte fysieke voorbereiding. Door de workshops krijg je de mentale voorbereiding en het inzicht.
 

H.I.T

High intensity training: "Meer training minder tijd"! Deze cursus gaat over hoe efficiënt bewegen kan zijn in een tijdsperiode van 45 min. Door de ideale combinatie van powerplate en fitness krijg je de perfecte fysieke voorbereiding. Door de workshops krijg je de mentale voorbereiding en het inzicht.
 

Junior Fitness

Een leuke en sportieve hobby samen met je vrienden en vriendinnetjes! Deze nieuwe sportactiviteit is specifiek gericht naar jeugd vanaf 10 jaar. We gaan hier (rekeninghoudend met de leeftijd) de juniors de verschillende mogelijkheden van fitness en groepslessen leren kennen. Elke junior krijgt een personal trainer toegewezen die ervoor zorgt dat hij of zij in de mate van het mogelijke optimaal kan trainen.

 

 
      © DASA 1989 - 2017 DASA ... meer dan dans alleen  
webdesign by ICTdesign