Dasa vandaag open van 9u00 tot 13u00 en van 16u00 tot 22u00
 
     

 
Uurrooster vanaf oktober

De Showcompany

Dirk De Weghe zijn danscarrière begon reeds op zijn 13de. Na enkele lessen werd hij gevraagd in een dansgroep waar hij vlug opklom tot assistent-leraar. Met de komst van VTM volgde de echte doorbraak en Dirk verscheen geregeld op het kleine scherm aan de zijde van één of andere artiest. Na de vraag van enkele buurtbewoners waagde hij zijn kans en begon op amper 17-jarige leeftijd met een dansschool die de naam DASA meekreeg. Deze groeide uit tot het grootste en meest professionele Dans- en fitnesscentrum van de streek met meer dan 1500 leden. 

Niet lang na de start van DASA kwam er ook vraag om optredens te verzorgen op plaatselijke evenementen en Dance-acts voor artiesten te verzorgen. Daarom startte hij niet lang nadien de Dance & Showcompany op. De Company groeide door de jaren heen uit tot een groep van professionele dansers en danseressen. Zij waren reeds te zien in Walt Disney Parijs, TV1 (o.a. Muziekdoos, Pré-selectie Eurosong, 1000 zonnen & garnalen, De rode loper,…), Ketnet, VTM (Tien om te zien, De wereld van K3, …).
Tevens hebben zij volgende artiesten al bijgestaan bij optredens en concerten: Willy Sommers, Christoff, Jo Vally, Vanessa Chinitor, Kira, Ellen van BB2, Raffaele,…

Enkele sfeerbeelden van voorbije shows en optredens:

 

 
      © DASA 1989 - 2017 DASA ... meer dan dans alleen  
webdesign by ICTdesign