Kom dansen bij Dansschool Dasa

Kids & Teens

Danskriebels? Wil je fun? Bewegen en nog iets leren ook? Maar twijfel je of het iets voor jou is? Kom dan onze gratis lesweek uitproberen van maandag 7 tem zondag 13 september.

Plan jouw gratis proefles in<

* Deze actie is beperkte tijd geldig (van 7 tem 13 september)

Asse, Gentsesteenweg 122

people profiles

Wees er snel bij 

Actie slechts één week geldig. 

Danslessen voor Kids & Teens bij dansschool Dasa

Kids dance ontwikkelt op een speelse manier de motoriek van de kleuters op muziek van o.a. Kabouter plop, K3, Samson en Gert,… Geschikt voor kinderen tot 6 jaar.

Junior dance, eis een les waar kinderen leuke ‘moves’ aangeleerd krijgen op de leukste en hipste dansmuziek in verschillende stijlen. Plezier & dansbeleving staan hier op de eerste plaats!

Clip dance, leert kinderen dansen zoals in tv-clips en op show-muziek. Is steeds op hippe dansmuziek en in verschillende stijlen. Plezier & dansbeleving staan hier op de eerste plaats!

Teen dance, schenkt meer aandacht aan danstechnieken in combinatie met het uitwerken van volledige choreografieën op hedendaagse dansmuziek. Danservaring is in deze lessen vereist.

Showdance, is een les waar we de teens gaan voorbereiden op optredens. Deelname aan deze les enkel op basis van selectie en danservaring is vereist.

Plan jouw gratis proefles in

Neem een kijkje achter de schermen bij de kids & teen lessen.